x

Eğitim Kitapları

İngilizce, Ders Kitapları, Temel Elektronik Kitabı, Alpgün Çolpan, Mustafa Tuncer Okumuş, Mustafa Öznete, Tekil Düşünce, Ali Akay,

 

İngilizce Ders Kitapları

3 Kitaplık İngilizce eğitim seti.

İngilizce öğrenmeye başlayacak öğrenciler için temel ve örnek öğrenci çalışma kitabı olan Student's Book Framework Level 1 kitabı yanında Reference Guide 1, Framework Level 1 kitapçığı ile birlikte sunuluyor. İki kitaptan oluşan set, temel A1 düzeyinde İngilizce yeterliliği olan veya hiç İngilizce bilgisine sahip olmayan kişiler için, kolay anlatımı ile size 12 ünite üzerinden eğitim sunmayı amaçlıyor. Ofset baskı kitap, görseller ile ders şevkinizi artıracak görseller ile desteklenmekte, 

Student's Book Level 1, Workbook Level 1 ve Reference Guide Level 1 kitapçığı ile birlikte en ucuz fiyata sitemizden sipariş verebilirsiniz.

Level 1 Student's Book Framework kitabı 128 sayfa,

Level 1 Reference Guide Framework kitapçığı 78 sayfadır.

Level 1 Workbook kitabı 86 sayfadır.

Framework 1 - Student's Book 1, Workbook 1, Reference Guide 1 kitapları Ceri Jones ve Ben Goldstein tarafından kaleme alınmıştır.

 

Etiketler: Framework 1 - Student's Book 1, Workbook 1, Reference Guide 1, Framework 1, Student's Book, Workbook, Ceri Jones, Ben Goldstein, Student's Book Framework Level 1, Reference Guide Framework Level 1, İngilizce, Ders Kitapları, Eğitim,


Temel Elektronik kitabı

İlgi alanı olanlar veya merkalıları için hazırlanmış temel elektronik kitabında devre elemanları nelerdir, işleyiş mantıkları, görevleri, tanımlı sorular, tamamlamalı sorular, çalışma soruları eşliğinde anlatılıyor. Kitapta ayrıca Devreler, mikrofonlar, hoparlörler, gibi elektriğin sese dönüşümü konularına da değiniyor.

Temel Elektronik kitabında diğer konu başlıkları ise; Transistörlü yükselteçler, güç kaynakları, regüle devreler, filtre devreler, diyot ve çeşitleri gibi konu alanları da bulunuyor. Kitapta terimler sözlüğü ise okuyucuya yardım ve destek amacıyla konulmuş.

Teknolojik ilerlemenin çağrışımı olan elektronik, baş döndürücü bir hızla değişim yaşıyor. Temel elektronik kitabı öğrenci ve ilgi duyanlar için kaynak niteliğinde açıklayıcı bir kitap. Kitaptaki tüm anlatımlar şekil ve grafiklerle desteklenmiş, farklı çalışma metodu oluşturmak için çalışma soru ve testleri ile katkı sağlanmıştır.

Temel Elektronik kitabı Ma-Ki yayınları tarafından 2003 yılında 193 sayfa olarak basılmıştır. Kitaba yazarlık katkıları ise; Alpgün Çolpan, Mustafa Tuncer Okumuş, Mustafa Öznete tarafından gerçekleşmiştir.

Etiketler: Temel Elektronik, Temel Elektronik Kitabı, Alpgün Çolpan, Mustafa Tuncer Okumuş, Mustafa Öznete, Ders Kitapları, Eğitim, 


Tekil Düşünce, Ali Akay Kitabı

Modern Fransız toplumbilim düşüncesinin, kimlikten farklılığa doğru akış aldığı, Hegel'ci bir okunuştan Nietzsche'ci bir okunuşa geçişini ele alan Tekil Düşünce kitabının yazarı Ali Akay, kitabında tekil düşüncenin soykütüğünü çıkarmakta, tekil düşünce filozoflarına yer vermektedir.

Kitapta; Eflatun'un ters yüz edilmesi, Nietzsche'nin evetlenmesi, Frankfurt ekolü ve usçuluğun eleştirisi, Hegel ve Bataille'den kopuş süreçleri de ele alınıyor.

Çok yönlü ve temelden başlayan irdelenmiş konular ile hümanizmadan dirimselliğe, sorumluluğa karşı sorumsuzluk,tekil düşüncenin yeni politik zeminde yeni çehresi gibi aklınıza gelebilecek ya da takılan sorulara da cevaplar bulacaksınız. 

Tekil düşüncenin uygulamadaki yeri, yeni mikro mücadele biçimleri hakkında günümüzde öne çıkan olgulara bakışı da okuyabilirsiniz.

Tekil düşüncenin aslında çokluk olduğunun altını çizerek kitap hakkında küçük bir bilgi daha verebiliriz size. Ali Akay kaleminden ele alınmış 1991 yılı Afa Yayınları tarafından basılmış olan kitap, 158 sayfa boyunca sizi dehlizlere çekecek nitelikte anlatı ile farklılığını gösteriyor.

 

Etiketler: Tekil Düşünce, Ali Akay, Tekil Düşünce Kitabı, ali Akay Kitabı, Modern Fransız Toplumbilim Düşüncesi, Felsefe, Modern Düşünce, Tekil Düşünce Fiyatı,

Gündelik Bilmeceler, Almanca - Türkçe Hikayeler kitabı, Özlem Akbal, Partha Ghose, Ender Erenel, Peter Pajonk, Holger Knodsen.

Gündelik Bilmeceler




Tübitak Popüler Bilim Kitapları serisinden, çeviri Özlem Akbal'a ait Gündelik Bilmeceler - Riddles in your teacup - 179 sayfa boyunca sizi hem eğlendirecek hem düşündürecek. "Bildiklerimiz bizi cehaletimize yaklaştırır" demiş Eliot. Bu kitapta bilimin cazibesinin problem çözmede eğlenceden geçtiğine şahit olacaksınız. Bir nevi bulmaca çözmeye benzer bu iş. Doğa biraz üstü kapalı şekilde verdiği ipuçlarını birleştirmek insana gerekli olan hazineyi zaten vermiş, gerisi kavrama, sezme ve kabiliyet işi.

Kitapta çeşitli deneysel olayların hepimizin ortak hayatında yaşadıklarından yola çıkarak basit anlatım üzerine çözümleri, nedenleri sıralanıyor. Hem kendimiz için hem çocuklarımız için içi eğlence ile dolu bir neden-sonuç kitabı. Sorularda kitapta, cevaplarda.

Mesela ocağa koyduğumuz çaydanlık ses çıkarmaya başlar, bu sesler gittikçe artar ve su kaynama seviyesine geldiğinde aniden durur. Sebebini merak ettiniz mi veya bir fikriniz var mı? Porselen fincanlara çay doldurmadan önce neden metal kaşık konulur, bu konu üzerine düşündünüz mü hiç? Niçin sonbaharda yapraklar sararır da dallar veya ağaç sararmaz? Tüm bu durumlara aşina olduğumuz için mi sormadık acaba kendimize?

Sadece 2500 adet basılmış eser, Partha Ghose ve Dipankar Home tarafından derlenip yazılmış Eserin basım tarihi 1998. 

Etiketler: Gündelik Bilmeceler, Parha Ghose, Dipankar Home, Riddles in your teacup, Çocuk Kitapları,

 

Almanca - Türkçe Hikayeler

  Dil eğitimi katkıları ile hazırlanmış olan Almanca - Türkçe Hikayeler kitabı, cümle kurgusuna dikkat edilerek, daha kolay anlaşılması için karşılaştırlmalı çeviri ile kaleme alınmıştır. Örnek; Prospero war ein Prinz. Er regierte das Volk von Mailand. - Prospero bir prensti. Milano halkını idare ediyordu.

Kitapta ilkine nazaran 400 yeni kelime eklendiği görülmekte. Yeni kelimeleri daha iyi öğrenmek için kitabın son sayfalarına bu kelimeler karşılıkları ile verilmiştir. Deyimler konusunda yardımcı olmak için bir kaç örnek deyim kitaba yerleştirilmiştir. Yorucu olmaması ve pratik öğrenim için hikayelerin kısa olmasına özen gösterilmiştir.

Almanca - Türkçe Hikayeler, Mutfak prensesi Die Küchenprinzessin 126 sayfadan oluşmaktadır. Kitap Fono Mektupla Öğretim Enstitüsü yayınıdır.

Almanca - Türkçe Hikayeler, Mutfak prensesi Die Küchenprinzessin kitabını hazırlayan kurulda Ender Erenel, Peter Pajonk, Holger Knodsen yer alıyor. 


Etiketler: Almanca - Türkçe Hikayeler, Mutfak prensesi Die Küchenprinzessin, Çocuk Kitapları,Eğitim, Mutfak prensesi Die Küchenprinzessin.

Sonraki Kitap;  Ben Hep Buradaydım, Esnaf hikayeleri


Copyright 2018 - 2024 | RSS Ankara Eski Kitap Facebook esk:tap